inspector 5

Omfattning för vår ackreditering

Ni kan via SWEDAC’s ackrediterings-register läsa om vilka omfattningar (branscher) som vi i nuläget är ackrediterade för.

Vi tar löpande beslut huruvida vi skall utöka vår ackreditering med ytterligare branschområden. Därför ser vi positivt på att ni kontaktar oss även om just ert område skulle saknas i den nuvarande förteckningen.

Ackrediteringar

A3CERT är ett av Sveriges ledande certifieringsorgan och vi är ackrediterade av SWEDAC att utfärda certifiering gentemot följande standarder och föreskrifter:

Dessutom är vi godkända av ERA-European Railway Agency att certifiera enligt ECM – Underhåll av järnvägsfordon och komponenter (Entity in Charge of Maintenance)

Varför är ackreditering viktigt?

Ackreditering innebär att ett företag erhållit ett bemyndigande ifrån ett ackrediterings-organ (oftast SWEDAC i Sverige) att utföra en viss uppgift. I praktiken innebär detta att SWEDAC regelbundet granskar vår kompetens, rutiner och metoder så att ni som kunder kan lita på att vår certifiering är enligt kvalitetskrav och att vi agerar oberoende.
Om ni vill se mer information kring branscher och standarder som vi är ackrediterade för så finner ni dem via denna länk.

Vi vill göra våra kunder uppmärksamma på att det finns organisationer som certifierar verksamheter trots att de inte är ackrediterade (så kallad ”oackrediterad certifiering”).
En sådan certifiering har inte alls samma värde, eftersom kvaliteten inte är säkerställd.

Har ni några funderingar kring revision och certifiering så tveka inte att kontakta oss, vi svarar gärna på era frågor. Det är svårt att generellt sett svara på vad en certifiering kostar, men lämna en offertförfrågan här så återkommer vi.

Välj rätt certifieringsorgan
– Byt till A3cert

Med A3CERT blir certifiering enkelt och lönsamt. När du kontaktar oss får du alltid svar på dina frågor. Vi erbjuder kompetent och effektiv hjälp med certifiering, oavsett bransch, typ av verksamhet och var i certifieringscykeln ni just nu befinner er. Kontakta oss för offert och mer information.