Vi söker chefsrevisor för svets & stål! 

AAA Certification AB är Sveriges ledande certifieringsorgan inom produktområdena stål & svetscertifiering, EN 1090-1, ISO 3834 och EN 15085. Vår efterfrågan på certifiering- och revisionstjänster ökar så vi söker chefsrevisor inom EN 1090 och ISO 3834.

A3cert växer och vi behöver nu fler till vårt svetsteam
Arbetsuppgifter
Vi erbjuder ett spännande arbete med varierande arbetsuppgifter med en mix av internt arbete och besök hos våra kundföretag. Jobbet inleds med en gedigen internutbildning, successiv kvalificering och tid att växa in i rollen.
Inne på kontoret, centralt i Alingsås, arbetar vi nära kunder med offerter och teknisk support. Som chefsrevisor ansvarar du för att utbilda, kvalificera och monitorera personal samt utveckla vår verksamhet. Personalansvar, HR, etc. ingår inte i rollen.
Hos kunder genomför du revisioner mot olika standarder. Vi har både små och stora kunder inom olika branscher. Mängden resor kan variera, har du svårt för övernattningar så är det inte ett hinder.

Kvalifikationer
Eftergymnasial utbildning, teknisk högskolenivå
IWE- eller IWT-diplom
Erfarenhet från svetsning och kvalitetsarbete.
Erfarenhet inom revision och ackrediterad/certifierad verksamhet är meriterande.
Revisionsledare ISO 3834, EN 1090, EN 15085, ISO 9001, ISO 14001 och ISO 45001 är meriterande
Vi prioriterar framförallt en förmåga att lära sig nya saker, vara självgående och en god kollega. Stora möjligheter till att utforma dina arbetsuppgifter finns. Du kommer ha ett gott stöd från ledning och kollegor
A3CERT är ett familjeföretag med snabba beslutsvägar och långsiktighet. Vi vill ha Sveriges bästa revisorer så vi erbjuder bra villkor och goda utvecklingsmöjligheter. Dina kollegor har hög kompetens och ett glatt humör.
Vi är flexibla i att erbjuda dig anställning eller arbeta som underkonsult.
Verkar detta intressant, tveka inte att kontakta oss. Vi ser fram emot ett kort beskrivning av dig och ett CV. Ansökningar hanteras löpande.
Alla ansökningar hanteras via Krister Eliasson på FMR.
 
Kontakt/Ansökan

Krister Eliasson, Rekryterare
krister.eliasson@fmr.nu
0707-89 96 06
FMR Rekrytering och Bemanning AB
Vasaplatsen 8, 411 34 Göteborg
www.fmrab.se
 

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter